Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Se, hvad jeg kan: Jeg er i bad - Mais & Co.

129,95 kr.

interaktiv bog jeg er i bad Mais & Co.

129,95 kr.

Fremragende 4,8
Det er tid til mit bad. Jeg klæder mig af, og vupti, hopper jeg op i badekarret. En skøn interaktiv bog, som barnet kan spejle sig i. Bogen handler om at gå i bad, og den indbyder til dialogisk læsning, fordi der er masser at tale om. Det fremmer barnets sproglige udvikling og forståelsen af hverdagssituationen 'at gå i bad.' De interaktive elementer er med til at fastholde barnets opmærksomhed og stimulerer nysgerrigheden.
interaktiv bog jeg er i bad Mais & Co.

129,95 kr.

Fremragende 4,8

Se, hvad jeg kan: Jeg er i bad – Mais & Co.

En bog om, hvad barnet skal lære at mestre som lille. 'At gå i bad' er en hverdagssituation som alle børn kender. Det er rigtig godt at gøre barnet så tryg ved situationen som muligt eksempelvis ved at gøre det på barnets præmisser i starten og lege med, når der bades.

Det kan være rigtig godt at støtte sig til en bog om emnet, som barnet kan spejle sig i. Bogen indbyder til masser af snak og dialogisk læsning, og de interaktive elementer (solide dreje-elementer og trække op og ned) er med at fastholde barnet opmærksomhed og kan tjene som et fint lille ritual. Sammen kan I pege på tingene i bogen og herefter på barnets egne ting, f.eks. badelegetøjet. Du kan sætte ord på de rutiner, som bogen beskriver omkring handlingen 'at bade'. På den måde kan barnet bedre spejle sig i situationen. Det stimulerer den sproglige udvikling.

En anden serie, der også er rigtig god til dialogisk læsning, er Sprogstart-serien fra Mais & Co. Bøgerne har også interaktive elementer. De handler om sengetid, kroppen, vuggestue og de fem sanser.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Yderligere information

Vægt 0,331 kg
Størrelse 17 × 17 × 18 cm
Aldersgruppe

,

Bøger

Interaktive bøger, Papbøger

Brand

Tigerspring

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross