Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

John Deere - ​Big Scoop Dumper

249,95 kr.

John Deere - ​Big Scoop Dumper

249,95 kr.

Fremragende 4,8
Big Scoop dumperen er ideel til udendørs leg med sandkasse og har en let vippefunktion og fritrullende hjul til nem transport af varer. Tag Big Scoop John Deere dumperen med overalt, og den er klar til at tage på hvad som helst. Ideel til udendørs sandkasseleg, børn vil elske at læsse og tømme lastbilen med dens lette vippehandling. Kæmpe tykke dæk, fritrullende hjul og høj frihøjde giver den ægte off-road-evne Konstrueret af hårdt, holdbart plastik, der er lavet til at holde, indendørs eller udendørs
  • Mål: 39.5 x 20 x 21 cm
  • Passer perfekt sammen med John Deere - ​Big Scoop Dumper
  • Produkter fra John Deere er lærerigt og robust legetøj
John Deere - ​Big Scoop Dumper

249,95 kr.

Fremragende 4,8

John Deere legetøj

John Deere - ​Big Scoop Dumper dumperen er ideel til udendørs leg med sandkasse og har en let vippefunktion og fritrullende hjul til nem transport af varer. Tag Big Scoop John Deere dumperen med overalt, og den er klar til at tage på hvad som helst. Ideel til udendørs sandkasseleg, børn vil elske at læsse og tømme lastbilen med dens lette vippehandling.

Kæmpe tykke dæk, fritrullende hjul og høj frihøjde giver den ægte off-road-evne
Konstrueret af hårdt, holdbart plastik, der er lavet til at holde, indendørs eller udendørs.

  • Mål (L x B x H): 39.5 x 20 x 21 cm
  • Passer perfekt sammen med John Deere - ​Big Scoop Dumper
  • Produkter fra John Deere er lærerigt og robust legetøj

Yderligere information

Vægt 0,930 kg
Størrelse 39 × 20 × 21 cm
Brand

Aldersgruppe

Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross