Fremragende 4,8
SPAR 70%

Knoppuslespil med lyd køretøjer Sound Puzzle - Melissa & Doug

129,00 kr. 39,00 kr.

Knoppuslespil med lyd køretøjer fra Melissa & Doug

129,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
Når brikkerne placeres rigtigt, vil barnet blive belønnet med en lyd fra enten biler, instrumenter eller køretøjer. Sjovt puslespil til den lille som bare elsker at lægge puslespil.
  • Mål: 22 x 30 x 1,9 cm
  • Puslespil har lys-aktiverede censorer, så det fungerer bedst i lyse rum.
  • Batterier medfølger ikke
  • Produktet bruger 2-AAA batterier 
Se også de andre varianter:
Knoppuslespil med lyd køretøjer fra Melissa & Doug

129,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8

Knoppuslespil med lyd køretøjer Sound Puzzle - Melissa & Doug

Et puslespil kan karakteriseres som et system, hvor barnet skal matche formerne på brikkerne med dem på brættet, hvilket udfordrer den logiske tænkning.
Når det lykkes, belønnes barnet med sjove lyde, og de lærer, hvordan de forskellige ting lyder. Det fremmer barnets forståelse af, at deres handlinger har en effekt.
Tal sammen om brikkernes motiver og lyde. Det er godt for den sproglige udvikling, og måske ser barnet en sammenhæng mellem puslespillet og køretøjerne i bogen Knoppuslespil med lyd køretøjer Sound Puzzle - Melissa & Doug.

  • Mål: 22 x 30 x 1,9 cm
  • Flere varianter
  • Puslespil har lys-aktiverede censorer, så det fungerer bedst i lyse rum.
  • Batterier medfølger ikke

Yderligere information

Vægt 0,475 kg
Størrelse 30 × 22 × 1,9 cm
Brand

Typer

,

Aldersgruppe

Det Bæredygtige Valg

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross