Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Krible Krable Rim for de Små

149,00 kr.

krible krable rim for de små

149,00 kr.

Fremragende 4,8
Søde rim om alt, der kribler og krabler. Heriblandt både myrer, bænkebidere, mariehøns, tusindben, lus, larver og mange flere. Sammen med rimene finder du forslag til aktiviteter, som du kan lave under læsningen. Bogen lægger op til dialogisk læsning og kobler både leg og motoriske aktiviteter til sproget, så barnet bedre husker indholdet. Samtidig er rim med til at øge barnets sproglige og lydlige opmærksomhed - nemlig at ord kan lyde næsten ens, men have forskellige betydninger.
  • Skrevet af Lotte Salling. Illustreret af Lea Letén
  • Insektklodser sælges separat.
krible krable rim for de små

149,00 kr.

Fremragende 4,8

Alle insekterne i Krible Krable Rim for de Små er at finde på insektklodserne fra TickiT. Vi kan varmt anbefale Wooden Minibeast Bloks, hvis du har et barn som er fascineret af insekter. Når I taler sammen om insektklodserne, læser i bogen og går på jagt efter insekterne i naturen, vil barnet opleve en visuel og fysisk kobling, som støtter barnet i sin sproglige udvikling og genkendelse af insekter. Hvis du og dit barn sidder med en bog sammen, så tal om de ting som fanger barnets opmærksomhed. Målet er ikke at få læst historien fra start til slut eller at få alle ordene læst korrekt op fra bogen. Følg i stedet barnets nysgerrighed. Det gør barnet endnu mere nysgerrigt, og det lærer hurtigere og nemmere at læse og stave. Nysgerrighed er nemlig drivkraften mod at mestre nye færdigheder.

Krible Krable Rim for de Små

  • Skrevet af Lotte Salling. Illustreret af Lea Letén
  • Insektklodser sælges separat.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Yderligere information

Vægt 0,376 kg
Størrelse 25,8 × 25,5 × 37,0 cm
Brand

Typer

Aldersgruppe

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross