Fremragende 4,8

Krokodillens sokker spil

169,95 kr.

Krokodillens sokker spil

169,95 kr.

Fremragende 4,8
Krokodillens sokker er prisbelønnet og har vundet prisen Spielgut Pris i Tyskland. Mon I kan genkende og matche sokkerne?   Reglerne kan justeres alt efter alder og her kan selv de mindste være med. Barnet får styrket sin koncentrationsevne, genkendelse af farver og mønstre, og øver sin finmotorik. Når I spiller med børn under 3 år kan spillet handle om at finde sokken på sit eget kort og fange kortet med "svupperen". Brugen af "svupperen" er en aktivitet som alle børn elsker, og spillet gør det sjovt at øve turtagning. Spiller I med børn over 3 år kan I øve jer på at være hurtige på "aftrækkeren". Hver spiller skiftes til at vende et kort og her gælder det om først med "svupperen" at fange den rigtige sok. Når de mindste spillere leger med kan I fjerne halvdelen af sokkerne og undlade højre og vestre-reglen.  
Krokodillens sokker spil

169,95 kr.

Fremragende 4,8

Krokodillens sokker spil fra BS Toys.

Krokodillens sokker er prisbelønnet og har vundet prisen Spielgut Pris i Tyskland.

Reglerne kan justeres alt efter alder og her kan selv de mindste være med. Barnet får styrket sin koncentrationsevne, genkendelse af farver og mønstre, og øver sin grovmotorik.

Når I spiller med børn under 3 år kan spillet handle om at finde sokken på sit eget kort og fange kortet med "svupperen". Brugen af "svupperen" er en aktivitet som alle børn elsker, og spillet gør det sjovt at øve turtagning. Spiller I med børn over 3 år kan I øve jer på at være hurtige på "aftrækkeren". Hver spiller skiftes til at vende et kort og her gælder det om først med "svupperen" at fange den rigtige sok. Når de mindste spillere leger med kan I fjerne halvdelen af sokkerne og undlade højre og vestre-reglen.

Mon I kan genkende og matche sokkerne?  Der er mange forskellige farver og mønstre.

Se flere spil HER

Tjek også DearBabys Pinterest for mere inspiration HER

 

Yderligere information

Vægt 0,638 kg
Størrelse 22 × 22 × 6,5 cm
Aldersgruppe

Typer

Brand

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross