Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Lægesæt - New Classic Toys

249,95 kr.

Lægetaske - New Classic Toys

249,95 kr.

Fremragende 4,8
Lægesættet lægger op til, at barnet kan udfolde sin rolleleg, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det er et godt produkt, fordi de mange sjove instrumenter er lette at starte en leg omkring. Indeholder: Stetoskop, otoskop, termometer, reflekshammer, sprøjte, salve, krukke, 3 plastre, en rulle bandage og notesbog med blyant.
  • 24 dele i alt
  • Mål: 22,5 x 18 x 9 cm
  • Godkendt fra 3 år
Lægetaske - New Classic Toys

249,95 kr.

Fremragende 4,8

Lægesæt - New Classic Toys

Det er ikke vigtigt, at de enkelte instrumenter bruges korrekt, men måske kan barnet genkende flere af dem fra et tidspunkt, hvor de selv har været ved lægen. Og den oplevelse gengiver de måske i sin leg. I kan bruge instrumenterne til eksempelvis at tilse bamser, forældre eller søskende. Den sjove lægetaske giver en forståelse for kroppen, og at lægen kan hjælpe, hvis man kommer til skade. På den måde bliver legen en måde at forstå omverdenen på. Er barnet glad for at lege læge, så vil de elske Bamselægen på Ramasjang.

Dette lægesæt lægger op til, at barnet kan udfolde sin rolleleg, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det er et godt produkt, fordi de mange sjove instrumenter er lette at starte en leg omkring. Indeholder: Stetoskop, otoskop, termometer, reflekshammer, sprøjte, salve, krukke, 3 plastre, en rulle bandage og notesbog med blyant.

  • 24 dele i alt
  • Mål: 22,5 x 18 x 9 cm
  • Godkendt fra 3 år

Yderligere information

Vægt 0,320 kg
Brand

Aldersgruppe

Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross