Fremragende 4,8

Put & take dumber truck - Vtech

239,95 kr.

legetøj 1 år

239,95 kr.

Fremragende 4,8

En anderledes puttekasse, der belønner dine handlinger med musik og lyde.

Lastbilen er interaktiv og inviterer barnet med i legen, hvor det gælder om at putte de farvestrålende bolde i lastbilen og se dem trille ud i lastvognen. Bilen tæller boldene på dansk, mens barnet putter dem i, hvilket introducerer barnet for handlingen ‘at tælle’.

  • Høj legeværdi fra 13 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • Lyd: 2 sange og 10 melodier
  • Batterier: 2 x AAA batteries (inkluderet)
  • Æskens mål: 24,1 x 13,3 x 30 cm
legetøj 1 år

239,95 kr.

Fremragende 4,8

Legetøj 1 år - Det styrker barnets hånd-øje koordination at putte kuglerne i ladet. Træk lastbilen afsted med snoren og se boldene hoppe og danse, hvilket både er underholdende og fascinerende.

På siden af bilen er der forskellige spændende knapper, som helt sikkert vækker barnets nysgerrighed.

En anderledes puttekasse, der belønner dine handlinger med musik og lyde.

Lastbilen er interaktiv og inviterer barnet med i legen, hvor det gælder om at putte de farvestrålende bolde i lastbilen og se dem trille ud i lastvognen. Bilen tæller boldene på dansk, mens barnet putter dem i, hvilket introducerer barnet for handlingen ‘at tælle’. Dette legetøj passer godt til børn på ca 1 år.

  • Høj legeværdi fra 13 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • Lyd: 2 sange og 10 melodier
  • Batterier: 2 x AAA batteries (inkluderet)
  • Æskens mål: 24,1 x 13,3 x 30 cm
Legetøj 1 år

Der sker utroligt meget i barnet første leveår, nærmest over en nat er der blevet udviklet nye evner, som gør at verden endnu en gang føles ny. Derfor er det vigtigt at man har det helt rigtige legetøj der kan understøtte barnets nuværende behov af motoriske og mentale udfordringer.

Yderligere information

Vægt 0,552 kg
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

Typer

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross