Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Magformer Stick-O Basic 30 Set byggesæt

319,95 kr.

Magformer

319,95 kr.

Fremragende 4,8

Basic plus 30 set

Magformers Stick-O Basic 30 Sæt består af 30 dele inklusive bolde og stænger. Designet specielt til små hænder. Ergonomisk og skridsikkert greb. Sjov, kreativ leg og det hjælper med at udvikle finmotorikken.

Magneterne i Stick-O by Magformers er svejset fastog forsvarligt indkapslet, men kan stadig rotere, så magformere kan sættes sammen på alle kanter. De neodymmagneter, der bruges i Stick-O, er de stærkeste af sin slags for garanteret tilslutning.

  • Fra 18 mdr
  • 30 dele
  • Æskens mål: 8,5 x 28 x 28 CM
Magformer

319,95 kr.

Fremragende 4,8

Magformer Stick-O Basic 30 Set byggesæt

Slip fantasien løs med dette Magformer magnetsæt. Magformer er magnetisk konstruktionslegetøj og lægger op til open-ended leg, hvor der ikke er et bestemt resultat. På den måde udvikles barnets fantasi og kreativitet, og de får mulighed for at skabe forskellige konstruktioner.

Magneterne hjælper barnet med lettere at sammensætte de enkelte dele. Tal sammen om former og farver, og kategorisere dem, så de passer sammen. Det kan også være, at barnet går på opdagelse i hjemmet for at finde magnetiske overflader, de kan sætte formerne på, eller måske bygger de en indhegning til sine bondegårdsdyr. Det vigtigste er, at barnet følger sin nysgerrighed i legen, så deres fantasi udvikles.

Lad de mindste leget med magneter og udvikle deres finmotorik, med dette sæt fra Magformers. I sættet får man 30 dele, der både er kugler, stænger og andre dejlige former. Magneterne sidder godt fast og kan ikke komme ud, men stadig i stand til at blive sat sammen på alle led. I magformers bruges der neodymium magneter, så man er sikker på at de er gode og sidder godt sammen. Anbefales til børn over 18 måneder, og kan hjælpe dem med at udvikle deres finmotorik.

Basic plus 30 set

Magformers Stick-O Basic 30 Sæt består af 30 dele inklusive bolde og stænger. Designet specielt til små hænder. Ergonomisk og skridsikkert greb. Sjov, kreativ leg og det hjælper med at udvikle finmotorikken.

Magneterne i Stick-O af Magformers er svejset fastog forsvarligt indkapslet, men kan stadig rotere, så magformere kan sættes sammen på alle kanter. De neodymmagneter, der bruges i Stick-O, er de stærkeste af sin slags for at garantere tilslutning.

  • 30 dele
  • Æskens mål: 8,5 x 28 x 28 CM
  • Sæt med magneter fra Magformers
  • Udvikler finmotorikken og tålmodigheden
  • Kommer i flere former
  • Anbefalet alder: 18+ månede

Yderligere information

Vægt 0,750 kg
Størrelse 28 × 28 × 8,5 cm
Brand

Typer

,

Aldersgruppe

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross