Fremragende 4,8

Magformers Basic Plus 30 byggesæt

369,95 kr.

Magformers

369,95 kr.

Fremragende 4,8

Basic plus 30 set

Slip fantasien løs med Magformers magnetsæt. Magformers er magnetisk konstruktionslegetøj med 30 dele i forskellige basis farver. Produktet lægger op til open-ended leg, hvor der ikke er et bestemt resultat. På den måde udvikles barnets fantasi og kreativitet, fordi barnet får mulighed for at skabe forskellige konstruktioner.
  • 30 dele
  • Æskens mål: 28,5 x 24 x 5,3 cm
  • Producentens anbefalede alder 3+
Magformers

369,95 kr.

Fremragende 4,8
Magformers Basic Plus 30 byggesæt

Slip fantasien løs med dette Magformers magnetsæt. Produktet lægger op til open-ended leg, hvor der ikke er et bestemt resultat. På den måde udvikles barnets fantasi og kreativitet, fordi barnet får mulighed for at skabe forskellige konstruktioner.

Magformers magnetbrikker i flere forskellige basis farver. Slip kreativiteten løs og opfind helt nye konstruktioner, de er nemme at samle og skille ad igen. Her får fantasien frit løb og udfordres til det yderste. Sættet består af 26 dele som kan sammensættes og bygges på utallige måder.

Magformers laver lærerigt byggelegetøj til børn, så de kan konstruere ting i magnetisk 3D. Med Magformers er der ingen grænser for hverken sjov eller fantasi, og børn vil kunne beundre deres egne kreationer i mange timer.

Disse sæt er nok det ultimative lærerige legetøj, fordi både forældre og deres børn er helt vilde med det, og man bliver aldrig for gammel til at udfolde sin fantasi og skabe nye ting.

Magformers magnetlegetøjet kan rotere i alle retninger, og forbindes med andre stykker Magformers ligegyldigt deres position. Man behøver altså ikke nøjes med bare at stable dem oven på hinanden, men man kan derimod virkelig slippe fantasien løs og sætte dem sammen ligesom man har lyst.

Konstruktionslegetøj er helt fantastisk for børns udvikling - de kan med dette legetøj transformere flade 2D former om til mange forskellige geometriske 3D strukturer, og lærer om hvordan magneter fungerer.

Magformers har meget stærke magneter, som tager børn ind i en verden af uendelig kreativitet. Alle magneter er sikret i BPA-frit HQABS plastik, hvilket sørger for at hver magnet er beskyttet, for langvarig og sikker leg.

Sjovt og lærerigt fra barnet er 2 år. Men da legetøjet indeholder smådele bør der leges under opsyn.

  • 30 dele
  • Æskens mål: 28,5 x 24 x 5,3 cm
  • Producentens anbefalede alder 3+

Yderligere information

Vægt 0,600 kg
Størrelse 28,5 × 24 × 5,3 cm
Brand

Typer

,

Aldersgruppe

Gaver

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross