Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Magni - Gåbil I metal - Lille Sort

849,00 kr.

Gålbil metal - lille sort - magni tiktok

849,00 kr.

Fremragende 4,8

Magni – Gåbil i metal lille Sort/Ride-on-vehicle small black racer

En flot og detaljeret gåbil i retro racerbilsdesign. Gåbilen i klassisk sort, har plastiksæde, flot rødt båthorn og er perfekt i størrelsen, som barnets første gåbil. Bilen har et gribevenligt rat og er nem at styre. Metallen er kvalitetssikret, og bilens vægt gør den robust og solid. Bilen har gummibelagte hjul, som skåner de indendørs gulve og begrænser støjen.
  • Alder: 12+ måneder
  • Materiale: Metal
  • Mål: 38 cm høj og 60 cm lang
  • Farve: Sort med rødt båthorn
Gålbil metal - lille sort - magni tiktok

849,00 kr.

Fremragende 4,8

Ride-on classic racer fra Magni måske du har set den på Tiktok. Gåbilen i klassisk sort, har plastiksæde, flot rødt båthorn og er perfekt i størrelsen som barnets første gåbil.  Gåbilen skaber aktivitet og legeglæde - længe. Bilerne kan bruges fra 12 måneder og er skræddersyet til den lille racerbilist.

Ride-on classic racer fra Magni.

En flot og detaljeret gåbil i retro racerbilsdesign. Bilen har et gribevenligt rat og er designet til den lille krop med sin korte længde. Metallen er kvalitetssikret, og bilens vægt gør den robust og solid. Bilen har gummibelagte hjul, som skåner de indendørs gulve og begrænser støjen, når barnet drøner afsted.

  • Alder: 12+ måneder
  • Materiale: Metal
  • Mål: 38 cm høj og 60 cm lang
  • Farve: Sort med rødt båthorn

Magni kendt fra tiktok

Yderligere information

Vægt 4,4 kg
Størrelse 60 × 33 × 38 cm
Brand

Gaver

,

Aldersgruppe

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross