Fremragende 4,8

Mega timeglas 30 cm - TickiT

299,00 kr.

MEGA SAND TIMER

299,00 kr.

Fremragende 4,8

TickiT® Mega Sand Timers

De robuste og farverige timeglas er større end vores ColourBright-sortiment, hvilket gør det let for yngre børn at manipulere og undersøge. De er designet i en brudsikker plastbeholder, og de har et moderne design. Bevægelsen af ​​det farverige sand fanger børns opmærksomhed og giver dem mulighed for at visualisere tidens gang. Ideel til tidsudfordringer og aktiviteter! Indstil timeren til at rydde op, børste tænder eller bare hjælpe med at forstå, hvor lang tid der er tilbage til sengetid.

Tid er en uhåndgribelig størrelse for de mindre børn, men ikke desto mindre er barnet underlagt begrebet i rigtig mange situationer i hverdagen.

  • Mål: H 30 x Ø 15 cm
  • varianter: Grøn 1 minut, Gul 3 minutter, Blå 5 minutter
 
MEGA SAND TIMER

299,00 kr.

Fremragende 4,8

Timeglas 30 cm - TickiT

I kan eksperimentere med tiden ved at gøre det til en leg.

  • Hvor mange gange kan I hoppe eller løbe rundt om bordet på 1 minut?
  • Og hvor lang tid er 5 minutter egentlig?

5 minutter kan føles som lang tid for det lille barn, og her handler det om at være tålmodig, indtil sandet er løbet igennem. Sandurene passer godt til de små hænder, så barnet selv kan vende dem igen, når tiden er gået.

Visualisering af tid med et timeglas. Se flere produkter fra TickiT på vores Instagram side.

Et timeglas kan være en god hjælp for barnet, da det kan visualisere tid for dem. Det kan give en tryghed for dem at kunne se/forudse, hvor længe en opgave varer.

  • Hvor længe børste vi tænder? Det kan timeglasset på eksempelvis 2 minutter vise.
  • Hvor længe må vi se tv? Vend timeglasset på 5 minutter. Så ved barnet, hvornår det bliver slukket.
Vidste du at:

Timeglassenes oprindelse kendes ikke præcis, men de blev brugt længe i skibsfarten, fordi urene med tandhjul var upræcise på skibene. Hvorimod timeglasset var upåvirkeligt af fugt og lidt hældning. Derfor måler man tiden i glas på et skib. Og timeglassene kan jo også bruges, når man bare skal koge et æg, eller I mange spil bruges der også timeglas.

Yderligere information

Vægt 1,118 kg
Størrelse 31 × 16 × 14 cm
Farve

1 min - Grøn, 3 min - Gul, 5 min - Blå

Brand

Aldersgruppe

Typer

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross