Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Mig og mine følelser

189,95 kr.

Mig og mine følelser fra forlaget Carlsen

189,95 kr.

Fremragende 4,8
Mig og mine følelser er en papbog i solid kvalitet for de allermindste. Bogen gennemgår de mest velkendte følelser i et lille barns liv og hjælper det lille barn med at sætte ord på sine følelser, både ud fra bogens handling, men også ved hjælp af spejlet bagerst i bogen. Når man hjælper barnet med at forstå og håndtere sine følelser, både de lette og de svære, er det med til at give barnet de bedste forudsætninger for at udvikle et stabilt selvværd og et liv i balance. Barnets følelsesmæssige udvikling er ligeså vigtig som den sproglige- og motoriske udvikling. Bogen er et fantastisk værktøj til forældre, så de kan hjælpe barnet med at forstå det svære følelser. Forfatteren Ina Victoria Haller er uddannet psykolog og har arbejdet med børn og unge. Hun er desuden forfatter til bl.a. bestselleren Den lille bog om store følelser og Farvel Olde.
 • Fra ca. 12 mdr.
 • Mål: 20 x 20 cm
 • ISBN:9788727005157
 • Forlag: Carlsen
 • Format: Indbundet
 • Sideantal: 20
Mig og mine følelser fra forlaget Carlsen

189,95 kr.

Fremragende 4,8

Mig og mine følelser af Ina Victoria Haller

En meget sympatisk billedbog på 20 sider med illustrationer af den elskede Lea Letén og tekst af psykolog Ina Victoria. Barnets følelsesmæssige udvikling er ligeså vigtig som den sproglige- og motoriske udvikling. Bogen er et fantastisk værktøj til forældre, så de kan hjælpe barnet med at forstå alle de store følelser.

Ina Victoria er uddannet psykolog og har arbejdet med børn og unge. Hun er desuden forfatter til bl.a. bestselleren Den lille bog om store følelser og Min dag i børnehave og Farvel Olde.

Lea Letén har illustreret et hav af børnebøger og gør det altid med varme og indlevelse.

 • Skrevet af Ina Victoria Haller & illustreret af Lea Leten
 • Mål: 20 x 20 cm
 • ISBN: 9788727005157
 • Forlag: Carlsen
 • Format: Pap bog med spejl
 • Sideantal: 20

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Yderligere information

Vægt 0,408 kg
Størrelse 20 × 20 × 2 cm
Brand

Typer

,

Aldersgruppe

Bøger

Bøger om følelser, Højtlæsning

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross