Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Min Første Bog om Kroppen

59,00 kr.

Min Første Bog om Kroppen

59,00 kr.

Fremragende 4,8

Billedbog om kroppen fra Globe

For små børn er verden spændende og kæmpestor. Alting skal opdages, peges på og kaldes ved navn. Bogen lærer det lille nysgerrig barn om kroppen – hvordan den ser ud, og hvad den kan. Det styrker den tidlige sprogudvikling og begrebsforståelse.
  • Alder: 0-3 år
  • Papbog
  • 12 sider
  • 13,5 x 13,5 cm
Min Første Bog om Kroppen

59,00 kr.

Fremragende 4,8

”Min første bog om Kroppen” fokuserer på den personlige kunnen. Den voksne kan sætte ord på billederne i bogen og bagefter pege på barnets kropsdele. Bogen lægger op til mange timers dialog, og vil hjælpe barnet på vej til at forstå sig selv og sine omgivelser.

Hver bog i ”Min første bog om…”-serien fokuserer på en vigtig kunnen. Find også bogen Min første bog om Lyde på vores arkiv shop, der fokuserer på lyde og den musikalske kunnen. Bøgerne tager afsæt i forskning om børns udvikling og læring, og hjælper barnet med at sætte ord på sine omgivelser. Bogen har et enkelt udtryk, fordi pædagogisk forskning viser, at helt små børn forstår enkle motiver bedst.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Min Første Bog om Kroppen

Yderligere information

Vægt 0,300 kg
Størrelse 15 × 2 × 15 cm
Brand

Bøger

Billedbøger, Papbøger

Aldersgruppe

,

Tigerspring

, ,

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross