Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Min første store billedordbog med ord

129,95 kr.

Min første store billedordbog med ord fra Bolden

129,95 kr.

Fremragende 4,8
Min første store billedordbog med ord er en bog med illustrationer for børn omkring 21 måneder + Nederst på hver side kommer der fire spørgsmål, som lærer barnet begreber om tal og ord, og lærer barnet at genkende farver og ting. Emnerne og indholdet er tilpasset de mindste og deres verden.
 • Antal sider: 14
 • Alder: 2-4 år
 • Mål: 28 x 24 cm
 • Type: Indbundet
 • ISBN:9788772055725
Min første store billedordbog med ord fra Bolden

129,95 kr.

Fremragende 4,8

Bogen min første store billedordbog med ord lærer barnet på en sjov og engagerende måde en helt masse nye ord. Både observations og forståelsesevnen bliver sat på en prøve og udviklet, når hver enkelt side i bogen vendes, og et nyt og spændende begreb bliver gjort forstående og levende for barnet.

Andre bøger fra forlaget Bolden kan findes her
Andre bøger i vores e-shop kan findes her

 • Alder: 2-4 år
 • Antal sider: 14
 • Mål: 28 x 24 cm
 • Type: Indbundet
 • Format: Hardback/indbundet
 • ISBN:9788772055725

Min første store billedordbog med ord er en bog med illustrationer for børn omkring 21 måneder +

Nederst på hver side kommer der fire spørgsmål, som lærer barnet begreber om tal og ord, og lærer barnet at genkende farver og ting.
Emnerne og indholdet er tilpasset de mindste og deres verden.

Yderligere information

Vægt 0086 kg
Størrelse 28 × 24 cm
Aldersgruppe

Bøger

Lydbøger, Papbøger

Brand

Gaver
Tigerspring

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross