Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Min sjove vrimmelbog med lyde: En dag i Myldreby

199,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 89 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

min sjove vrimmelbog med lyde

199,00 kr.

Fremragende 4,8

Gør dig klar til en dag i Myldreby – her er der gang i den!

Bogen er en kig og find-bog, hvor det gælder om at finde de små ting i det store myldrebillede på hver side. Det styrker barnets observationsevne og koncentration.

min sjove vrimmelbog med lyde

199,00 kr.

Fremragende 4,8

Min sjove vrimmelbog med lyde: En dag i Myldreby

Når du finder tingene, kan du trykke på dem for at høre de lyde, der passer til. I bogen er der over 50 sjove lyde, som gør bogen levende. Der er der en lille tekst på hver side, som fortæller en lille historie.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien. Min sjove vrimmelbog med lyde

  • Antal sider: 14
  • Mål: 15 x 22 x 27,5 cm
  • Lyde: 50 sjove lyde

Forlaget Bolden udgiver børnebøger, som har fokus på at vække barnets nysgerrighed og give dem en sjov og lærerig oplevelse.

Yderligere information

Vægt 0,556 kg
Brand

Typer

Bøger

Højtlæsning, Lydbøger

Aldersgruppe

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross