Fremragende 4,8

Min vildeste Lydbog: Maskiner

149,95 kr.

Min vildeste Lydbog: Maskiner

149,95 kr.

Fremragende 4,8
Alle dine yndlingsmaskiner, hvad enten det er traktor, tog, gravko eller truck – er samlet i denne flotte bog, hvor du også kan røre ved maskinerne og høre, hvordan de lyder! Med flotte fotos, seje rør-og-føl-effekter og fem spændende lyde fra kendte fartøjer!
  • Antal sider: 10
  • Materiale: pap
  • Producentens anbefalede alder: 18 mdr+
Min vildeste Lydbog: Maskiner

149,95 kr.

Fremragende 4,8

Min vildeste Lydbog børn: Maskiner

Kan du kende maskinernes lyde? Rør ved dæk, lygter og andre dele af maskinerne og hør deres lyde. En levende bog med flotte fotos af de sejeste maskiner, lækre rør-og-føl-effekter og ægte motorlyde!

Alle dine yndlingsmaskiner, hvad enten det er traktor, tog, gravko eller truck – er samlet i denne flotte bog, hvor du også kan røre ved maskinerne og høre, hvordan de lyder! Med flotte fotos, seje rør-og-føl-effekter og fem spændende lyde fra kendte fartøjer! Min vildeste Lydbog børn: Maskiner

  • Antal sider: 10
  • Materiale: pap
  • Producentens anbefalede alder: 18 mdr+

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn. Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Når skoledagen er slut, kan det være rart for små hoveder at tage en pause i lænestolen med en rigtig god lydbog, og kniber det omvendt for dit barn med at finde på, hvad det skal lave, så sætter en lydbog gang i fantasien. Måske vil dit barn bare gerne lytte til en fantastisk fortælling eller en god godnathistorie helt alene.

Yderligere information

Vægt 0,400 kg
Brand

Typer

, ,

Bøger

Billedbøger, Lydbøger, Papbøger

Tigerspring

,

Aldersgruppe

,

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross