Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Mine første 100 maskiner

89,00 kr.

Mine første 100 maskiner

89,00 kr.

Fremragende 4,8

En rigtig god billedbog til at bygge videre på barnets ordforråd, som fremmer den sproglige udvikling.

Når barnet kan genkende de ting, I taler om, øger det interessen og opmærksomheden. Bogen giver barnet rig mulighed for at lære nye ord på en visuel måde, samtidig med at de tykke sider gør det lettere for barnet at bladre selv.

  • Mål: 2,6 x 12,8 x 15,8 cm
  • Antal sider: 24
  • fra ca. 6 måneder
Mine første 100 maskiner

89,00 kr.

Fremragende 4,8

Mine første 100 Maskiner er en solid papbog i godt format til små hænder. Kig på de flotte fotos både af udrykningskøretøjer, landbrugsmaskiner, biler osv., og lær nye ord eller måske genkender baby allerede nogle af maskinerne.

En rigtig god billedbog til at bygge videre på barnets ordforråd, som fremmer den sproglige udvikling. I bogen finder I flotte og genkendelige billeder af forskellige maskiner.

Når barnet kan genkende de ting, I taler om, øger det interessen og opmærksomheden. I bogen Mine første 100 Maskiner får barnet rig mulighed for at lære nye ord på en visuel måde, samtidig med at de tykke sider gør det lettere for barnet at bladre selv.

  • Mål: 2,6 x 12,8 x 15,8 cm
  • Antal sider: 24
  • fra ca. 6 måneder

Kan også købes i vores bundle: Mine første om bundle

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross