Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Mine første farveblyanter - SES Creative

60,00 kr.

Mine første farveblyanter - SES Creative

60,00 kr.

Fremragende 4,8
8 tykke minifarveblyanter i sjove farver, med ergonomiske udformning som er velegnet til børn fra 12 måneder. My First er en produktlinje, som er udviklet specielt til de alleryngste kreative sjæle.
  • 8 blyanter.
  • Alder: 1+
Mine første farveblyanter - SES Creative

60,00 kr.

Fremragende 4,8

Mine første farveblyanter - SES Creative

Flotte SES Creative farveblyanter i en pakke med 8 stk.

SES Creative farveblyanterne er perfekte til barnet, der elsker at tegne og skabe unikke kreationer. Farveblyanterne er ekstra tykke, så de ikke bliver ødelagt så let. Hvis eventuelle uheld skulle ske, er farverne nemme at få af igen, da de er vaskbare.

Produkterne i denne linje er ergonomiske, meget sikre, hypoallergene og glutenfrie.

8 tykke minifarveblyanter i sjove farver, med ergonomiske udformning som er velegnet til børn fra 12 måneder.

My First er en produktlinje, som er udviklet specielt til de alleryngste kreative sjæle. Mine første farveblyanter - SES Creative

  • 8 blyanter
  • Alder: 1+
  • Blyanterne er CE-mærket

Yderligere information

Vægt 0,066 kg
Størrelse 20,5 × 9 × 1 cm
Aldersgruppe

, ,

Brand

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross