Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Modellervoks med overraskelse - dinosaur - SES Creative

79,95 kr.

SES Creative - Modellervoks med overraskelse - dinosaur

79,95 kr.

Fremragende 4,8
I dette sæt med modellervoks er der to skjulte overraskelser, nemlig to små dinosaurer. Find ud af, hvilke overraskelser der er gemt i din modellervoks nu! Modellervoksen er blød og kan bruges igen og igen på grund af den genlukkelige emballage. Nem at vaske af huden og de fleste slags tekstiler. Sikkert at bruge; modellervoksen er ekstremt salt, så børn ikke spiser den.
SES Creative - Modellervoks med overraskelse - dinosaur

79,95 kr.

Fremragende 4,8

Modellervoks med overraskelse - dinosaur

I dette sæt med modellervoks er der to skjulte overraskelser, nemlig to små dinosaurer. Find ud af, hvilke overraskelser der er gemt i din modellervoks nu! Modellervoksen er blød og kan bruges igen og igen på grund af den genlukkelige emballage. Nem at vaske af huden og de fleste slags tekstiler.
Sikkert at bruge; modellervoksen er ekstremt salt, så børn ikke spiser den.

  • Medfølger: Rød og Grøn modellervoks.
  • Produkt: 21 x 7 x 5,5 cm.
  • Produceret i Holland
  • Alder: 2+
  • Glutenfr
  • Se også Udstikkere til modellervoks

Yderligere information

Vægt 0,420 kg
Størrelse 21 × 7 × 5,5 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

, ,

Gaver

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross