Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Modellervoks 4 x 90 g - SES Creative

95,00 kr.

Modellervoks 4 x 90 g - SES Creative

95,00 kr.

Fremragende 4,8
Modellervoks i høj kvalitet. Super blødt, tørrer ikke ud, mens I leger med det. Modellervoks kan sagtens bruges af børn under 3 år - under opsyn. Modellervoks giver en rigtig god sanseoplevelse, når barnet ælter, trykker og ruller med den bløde masse. Leret er meget salt, - det medvirker til, at barnet er mindre tilbøjelig til, at putte modellervoksen i munden.
  • Ekstremt blødt ler i 4 lyse farver: rød, gul, grøn og blå
  • indeholder 4 x 90 g.
  • Super vaskbart
  • Glutenfri
  • Udstikkere til modellervoks
Modellervoks 4 x 90 g - SES Creative

95,00 kr.

Fremragende 4,8

Modellervoks 4 x 90 g - SES Creative

Stimulerer kreativitet og udvikler motoriske færdigheder. Kan genbruges igen og igen, hvis du opbevarer modellervoksen i en lufttæt beholder.

Ekstremt blødt modellervoks i 4 lyse farver: rød, gul, grøn og blå, som ikke tørrer ud, mens barnet leger med det. Egnet til små børn: modellervoksen er meget salt, så børn ikke spiser det.

  • Ekstremt blødt modellervoks i 4 lyse farver: rød, gul, grøn og blå.
  • Nem at vaske af
  • Glutenfri.
  • Alder: 3+
  • Udstikkere til modellervoks

Modellervoks kan sagtens bruges til børn under 3 år og giver en rigtig god sanseoplevelse, når barnet ælter, trykker og ruller med den bløde masse. Men det er vigtigt at lege under opsyn med modellervoks, hvis dit barn er uden 3 år. 

Vidste du at

Du faktisk kan lave dit helt eget modellervoks. Det eneste du skal bruge er mel, salt, oile, vand og frugtfarve. Bland alle ingredienser undtagen frugtfarven i en gryde og varm den op. Du skal hele tiden røre rundt i gryden, hvor det til sidst vil danne sig en hel fast masse. Dernæst kan du dele massen op i flere portioner og ælte dem sammen med frugtfarven og eventuelt glimmer. Med hjemmelavet modellervoks sikrer du masser af god undeholdning for hele familen.

Yderligere information

Vægt 0,420 kg
Størrelse 30 × 7 × 5 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

, ,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross