Fremragende 4,8

My emotions wooden tiles - TickiT

329,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 99 kr

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

MY EMOTIONS WOODEN TILES

329,00 kr.

Fremragende 4,8
Robuste og smukke brikker i træ med fotografier. Rigtige fotografier er ofte mere genkendelige for det mindre barn. Følelser kan være svære at forstå og håndtere, og det er måske ikke altid lige nemt, hvordan de skal italesættes. Brikkerne med fotografier af børn der udtrykker forskellige følelser er lette at starte en samtale omkring, fordi de er genkendelige for barnet. Tal om hvordan I selv ser ud når I er vrede, forskrækkede eller bange. Når I sammen er nysgerrige på begrebet følelser, skaber det tryghed i forhold til også at tale om følelser. Fotografier af børn, som udtrykker følelser, lærer barnet at genkende følelser, hvilket styrker barnets empati.
  • DearBabys anbefalede alder: 24 måneder+
  • Inkluderer 18 brikker
  • brikkernes størrelse: 7 x 1,2 cm.
  • Stofpose til opbevaring medfølger
  • Godkendt fra 0 år
MY EMOTIONS WOODEN TILES

329,00 kr.

Fremragende 4,8

Robuste og smukke brikker i træ med fotografier. My emotions wooden tiles - TickiT

Rigtige fotografier er ofte mere genkendelige for det mindre barn. Følelser kan være svære at forstå og håndtere, og det er måske ikke altid lige nemt, hvordan de skal italesættes. Brikkerne med fotografier af børn der udtrykker forskellige følelser er lette at starte en samtale omkring, da de er genkendelige for barnet. Nogle brikker kan være mere udfordrende, og her giver det mening af forklare følelsen med en historie, som du véd, at barnet kan huske fra sin egen hverdag.

Tal om hvordan I selv ser ud når I er vrede, forskrækkede eller bange. Når I sammen er nysgerrige på begrebet følelser, skaber det tryghed i forhold til også at tale om følelser. Fotografier af børn som udtrykker følelser lærer barnet at genkende følelser, hvilket styrker barnets empati. My emotions wooden tiles - TickiT

  • Dearbaby anbefalede alder Inkluderer 18 brikker
  • brikkernes størrelse: 7 x 1,2 cm.
  • Stofpose til opbevaring medfølger
  • Godkendt fra 0 år

Yderligere information

Vægt 0,670 kg
Størrelse 25 × 15 × 4,5 cm
Aldersgruppe

,

Brand

Tigerspring

Typer

,

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross