Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Oball Classic bold - blå/grøn

89,95 kr.

Oball Classic bold - blå/grøn

89,95 kr.

Fremragende 4,8
Oball Classic er den bedste bold til barnets alleførste gribe forsøg. Dette prisvindende fleksible design hjælper babyer i alle aldre med at gribe, fange og kaste bolden. Den bløde konstruktion med 32 store huller og kun 40 g i vægt, gør det super nemt for små hænder at gribe og lege med bolden.
  • Mål: Ø:12
  • Vaskeanvisning: Tørres af med en fugtig klud med mild sæbe. Må ikke dyppes i vand.
  • Materiale: Plastik
  • Standart: EN71
Oball Classic bold - blå/grøn

89,95 kr.

Fremragende 4,8

Oball Classic er den bedste bold til barnets alleførste gribe forsøg. Dette prisvindende fleksible design hjælper babyer i alle aldre med at gribe, fange og kaste bolden. Den bløde konstruktion med 32 store huller og kun 40 g i vægt, gør det super nemt for små hænder at gribe og lege med bolden. Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

  • Mål: Ø:12
  • Vaskeanvisning: Tørres af med en fugtig klud med mild sæbe. Må ikke dyppes i vand.
  • Materiale: Plastik
  • Standart: EN71

Oplev flere Oball produkter fra Bright Stars på vores Pinterest.

 

Yderligere information

Vægt 0,070 kg
Størrelse 19 × 10 × 14 cm
Aldersgruppe

Brand

,

Tigerspring

,

Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross