Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Påklædningsdukker i Træ - Classic World

149,95 kr.

Påklædningsdukker i Træ - Classic World

149,95 kr.

Fremragende 4,8
Et fint træpuslespil til at træne finmotorik og hånd-øje koordination, hvor barnet kan klæde figurerne på alt efter årstid og udskifte ansigter til at læse følelser. Puslespillet kan give inspiration til mange gode historier. Hvad skal børnene eksempelvis have på i de forskellige årstider? Puslespillet inspirerer til historier og udviklet kreativiteten.
  • I alt 26 brikker
  • Alder 3+
  • Materiale: træ
Påklædningsdukker i Træ - Classic World

149,95 kr.

Fremragende 4,8

Påklædningsdukker i Træ - Classic World.

Et fint træpuslespil, hvor barnet kan træne deres finmotoriske færdigheder ved at klæde børnene på og hånd-øje koordinationen, når puslebrikkerne skal placeres korrekt i fordybningerne på brættet.

Ansigterne kan også udskiftes, hvilket giver en god introduktion til at aflæse ansigtsudtryk. Det er oplagt at fortælle små historier, der knytter sig til ansigtsudtrykkene, eller måske kan dine børn fortælle om deres egne oplevelser med lignende følelser?

Puslespillet kan give inspiration til mange gode historier. Hvad skal børnene have på i de forskellige årstider?

Aktiviteten styrker finmotorik, rolleleg og udvikler empati, samarbejdsevner og sprogforståelse.

  • 26 dele
  • Høj legeværdi 2 år +

 

Yderligere information

Vægt 0,470 kg
Størrelse 25 × 19 × 3,5 cm
Brand

Typer

,

Aldersgruppe

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross