Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Parkeringsgarage med figurer, nøgler og biler

189,95 kr.

Parkerings garage med biler - B kids

189,95 kr.

Fremragende 4,8
Den søde garage med tre biler er perfekt til de små hænder. Den er udstyret med tre forskellige nøgler, der åbner hver deres garagedør. De flerfarvede indsætningsfigurer passer perfekt ind i åbningerne på garagetaget. De individuelle legetøjsbiler kan opbevares inde i garagen, og med det praktiske håndtag er det nemt at tage legetøjet med sig overalt. Den charmerende garage inviterer til fantasifulde legemuligheder der stimulere barnets hånd-øje koordination og logiske sans.
  • Medfølger: 3 biler, 1 garage, 3 nøgler og 3 figurer
  • Alder: 12 mdr+
  • Mål: 13 x 15 x 23 cm
Parkerings garage med biler - B kids

189,95 kr.

Fremragende 4,8

Den søde garage med tre biler er perfekt til de små hænder. Den er udstyret med tre forskellige nøgler, der åbner hver deres garagedør. De flerfarvede indsætningsfigurer passer perfekt ind i åbningerne på garagetaget. Parkerings garagen vil holde dit barn underholdt i lang tid og samtidig give mulighed for sjov læring af farver og former. De individuelle legetøjsbiler kan opbevares inde i garagen, og med det praktiske håndtag er det nemt at tage legetøjet med sig overalt. Den charmerende garage inviterer til fantasifulde legemuligheder der stimulere barnets kreativitet og logiske sans.

  • Medfølger: 3 biler, 1 garage, 3 nøgler og 3 figurer
  • Alder: 12 mdr+
  • Mål: 13 x 15 x 23 cm

Yderligere information

Vægt 564 kg
Størrelse 25 × 16,7 × 18,4 cm
Aldersgruppe

,

Brand

Tigerspring

, ,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross