Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 77%

Træbiler med væske - PlanToys

169,00 kr. 39,00 kr.

plantoys biler blå og rød

169,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor

Træbiler fra Plan Toys

De fine træbiler fra Plan Toys er robuste og markant anderledes end andre legetøjsbiler i træ. Bilerne indeholder farvet væske, som skvulper, når det lille barn kører dem hen over gulvet. 
  • Fremstillet af bæredygtig naturgummitræ
  • Bilerne sælges separat.
  • Mål: Højde 8 cm, bredde 7 cm, længde 13 cm
plantoys biler blå og rød

169,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8

Træbiler med væske - PlanToys

Træbilerne er et rigtig godt bud på det lille barns første bil, fordi de er simple og nemme at håndtere. Samtidig kan barnet få stor fornøjelse af at observere vandets fascinerende bevægelser, hvilket vækker nysgerrigheden og den visuelle sans.

Træbiler fra PlanToys

De fine biler fra PlanToys er robuste og markant anderledes end andre legetøjsbiler i træ der er at finde.

Bilerne indeholder farvet væske, som skvulper, når det lille barn kører dem hen over gulvet. 

  • Fremstillet af bæredygtig naturgummitræ
  • Bilerne sælges separat.
  • Mål: Højde 8 cm, bredde 7 cm, længde 13 cm

Yderligere information

Vægt 0,215 kg
Størrelse 13 × 7 × 8 cm
Farve

Blå, Rød, Gul

Brand

Typer

Aldersgruppe

,

Tigerspring

, , ,

Det Bæredygtige Valg

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross