Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Prinsessen som var alene

129,95 kr.

Prinsessen, som var alene

129,95 kr.

Fremragende 4,8
For barnet er det næsten som at være der selv, når dets indre fantasi om prinsessen som var alene bliver bragt til live. I ord og billeder bliver prinsessens historie fortalt indlevende og fatasifyldt, så dit barn kan udleve sine forestillinger om prinssens liv i levende billeder. Lyt til podcasten ”Aftenklubben”, hvor Mai Mortensen fortæller om ”Prinsessen som var alene”. https://radioplay.dk/podcast/aftenklubben/lyt/2018743/
 • Skrevet af: Mai Mortensen
 • Illustreret af: Birgitte Ahlmann
 • Antal sider: 28
 • Mål: 24 x 24 cm
 • ISBN: 9788772050355
 • Format: Hardback/indbundet
Prinsessen, som var alene

129,95 kr.

Fremragende 4,8

Prinsessen som var alene er for børn i alderen 21 måneder +.
Eventyret om prinsessen som var alene vækker barnets fantasi og forestillinger, om hvordan det er at være prinsesse.

Andre bøger fra forlaget Bolden kan findes her
Andre bøger i vores e-shop kan findes her

Lektørudtalelse

”Et klassisk eventyr i moderne klæder der nok skal overraske. Kan både bruges som udgangspunkt for en snak om at elske en af samme køn, men også som en historie om at have en bedste veninde man gerne vil danse med for evigt. Illustrationerne er fine og farverige og understøtter historien rigtig godt”
-Julie Arndrup, DBC

 • Skrevet af: Mai Mortensen
 • Illustreret af: Birgitte Ahlmann
 • Antal sider: 28
 • Mål: 24 x 24 cm
 • Format: Hardback/indbundet
 • ISBN: 9788772050355

Yderligere information

Vægt 0,354 kg
Størrelse 24,0 × 24,0 cm
Aldersgruppe

Bøger

Papbøger

Brand

Gaver
Tigerspring

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross