Fremragende 4,8

Baby Shark Chunky wood puzzle

229,00 kr.

Baby Shark Chunky wood puzzle

229,00 kr.

Fremragende 4,8
Baby Shark - puslespil med lyd Dit barn kender måske allerede ‘Baby Shark’ sangen, og nu får I den i form af et sjovt puslespil. Barnets motoriske evner er blevet mere forfinede i 15-20 måneders alderen, og derfor er de blevet bedre til at lægge puslespil. Forsøg at placere hajerne de rigtige steder, og hør hvad der sker!
  • 5 brikker
  • Mål: 29 x 21 x 2 cm
  • Batterier: 2 stk AA-batterier (medfølger ikke)
Baby Shark Chunky wood puzzle

229,00 kr.

Fremragende 4,8

Baby Shark Chunky wood puzzle

Det er sjovere at lægge puslespil, når der er en sang at synge med på. Barnet motiveres til at lægge brikkerne, fordi det får en reaktion på sine handlinger. Et puslespil er også et system, der kan karakteriseres som en organiseret helhed, der består af enkelte brikker, der tilsammen udgør en helhed. Det giver god mening i barnets udforskning af systemer.

Baby Shark Chunky wood puzzle med lyd

Dit barn kender måske allerede ‘Baby Shark’ sangen, og nu får I den i form af et sjovt puslespil. Barnets motoriske evner er blevet mere forfinede i 15-20 måneders alderen, og derfor er de blevet bedre til at lægge puslespil. Forsøg at placere hajerne de rigtige steder, og hør hvad der sker!

    • 5 brikker
    • Mål: 29 x 21 x 2 cm
    • Batterier: 2 stk AA-batterier (medfølger ikke)

Yderligere information

Vægt 0,600 kg
Størrelse 29 × 21 × 2 cm
Brand

Typer

, ,

Aldersgruppe

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross