Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 37%

Rocking scooter grey/white - Kid's Concept

709,00 kr. 449,00 kr.

Rocking scooter grey/white

709,00 kr. 449,00 kr.

Fremragende 4,8
En gyngehest eller gynge-scooter kan være genstand for mange timers fornøjelig leg for et barn. Den smukke gynge-scooter fra Kid's Concept er derfor ikke kun til pynt.
 • Alder:18 måneder+
 • Max vægt: 50 kg.
 • sædehøjde: 37 cm
 • Mål: 73 x 24 x 53 cm
 • Materiale: mdf, poplar, plywood
 • Maling: vandbaseret
Rocking scooter grey/white

709,00 kr. 449,00 kr.

Fremragende 4,8

En gyngehest eller gynge-scooter kan være genstand for mange timers fornøjelig leg for et barn. Den smukke gynge-scooter fra Kid's Concept er derfor ikke kun til pynt - dit barn vil elske den. 

Vigtigt: Produktet samles af en voksen. Før legetøjet er færdigmonteret, skal alle dele være utilgængelige for barnet. Produktet er beregnet til børn over 18 måneder, men det anbefaler ikke at efterlade barnet uden opsyn. Produktet er testet i henhold til EN71 og CE-mærket. OBS levering: Produktet kan kun leveres til pakkeshop grundet pakkens størrelse.

 • Alder:18 måneder+
 • sædehøjde: 37 cm
 • Mål: 73 x 24 x 53 cm
 • Materiale: mdf, poplar, plywood
 • Maling: vandbaseret

Yderligere information

Vægt 4,872 kg
Størrelse 73 × 24 × 53 cm
Aldersgruppe

, ,

Gaver

Brand

Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross