Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Sansetørklæde 100 x 150 cm. TickiT

129,00 kr.

sansetørklæde

129,00 kr.

Fremragende 4,8
Sansetørklæderne fra TickiT er extra store og måler 100 x 150 cm. Det giver gode muligheder for sanseleg med børn i alle aldre. Et sansetørklæde er fantastisk til de helt små og kan bruges til stimulerende og beroligende sanselege.
  • 7 forskellige farver
  • Mål 100 x 150 cm
  • Materiale: 100% nylon
  • Vaskeanvisning: Kun håndvask. Stryg ved lav temperatur. Tåler  ikke tørretumbler eller afblegning.
sansetørklæde

129,00 kr.

Fremragende 4,8

Sansetørklæde 100 x 150 cm TickiT

Sanseleg for baby: Sæt beroligende musik på mens baby ligger på et blødt underlag kun iført ble. Træk herefter sansetørklædet henover babys krop med langsomme og rolige strøg. Det stimulerer babys taktile sans, og i samspil med den rolige musik kan det være med til at berolige deres nervesystem efter en dag med mange indtryk. Det sænker babys arousalniveau, også kaldet vågenhedsniveau.

Sansetørklæderne fra TickiT er extra store og måler 100 x 150 cm. Det giver gode muligheder for sanseleg med børn i alle aldre. Et sansetørklæde er fantastisk til de helt små og kan bruges til stimulerende og beroligende sanselege. Sansetørklæde 100 x 150 cm TickiT

  • 7 forskellige farver
  • Mål 100 x 150 cm
  • Materiale: 100% nylon
  • Vaskeanvisning: Kun håndvask. Stryg ved lav temperatur. Tåler  ikke tørretumbler eller afblegning.

Yderligere information

Vægt 0,040 kg
Størrelse 150 × 100 cm
Farve

Rød, Orange, Gul, Grøn, Lys blå, Dyb blå, Lilla

Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

, ,

Typer

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross