Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Schleich Afrikansk elefantunge

59,95 kr.

Schleich Afrikansk elefantunge

59,95 kr.

Fremragende 4,8
Schleich-figurerne er alle nøjagtigt modellerede indtil mindste detalje, omhyggeligt håndmalede og står for leg af pædagogisk høj kvalitet. Med dens mange fine detaljer er den afrikansk elefantunge meget naturtro. Langt de fleste børn interesserer sig for dyr, og en samling af Schleich dyr vil give barnet mulighed for at lære og lege på samme tid. Alle dyr og figurer fra Schleich, som denne Schleich and er naturligvis uden phthalater.
  • Leg under opsyn med de mindre dyr
  • Mål: 5.5 x 6.8 x 3.5 cm
  • Materiale: Plast
  • Mærkning: CE
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +
Schleich Afrikansk elefantunge

59,95 kr.

Fremragende 4,8

Schleich Afrikansk elefantunge

Schleich-figurerne er alle nøjagtigt modellerede indtil mindste detalje, omhyggeligt håndmalede og står for leg af pædagogisk høj kvalitet.

Baby-elefanter er klodsede efter fødslen og de kan endnu ikke fodre sig selv med snablen, det skal de først til at lærer. Derfor dier de hos deres mor i det første år. I det først år tager de mindst et kilo på om dagen. Det er meget vigtigt, at de hurtigt vokser sig store, for en løve eller krokodille, kan næsten ikke forårsage skade på sunde, voksne dyr. Hvis et rovdyr kommer faretruende tæt på, danner de voksne en rundkreds omkring de unge. De er godt beskyttede i midten. Schleich Afrikansk elefantunge.

Alle dyr og figurer fra Schleich, som denne Schleich and er naturligvis uden phthalater.

  • Leg under opsyn med de mindre dyr
  • Mål: 5.5 x 6.8 x 3.5 cm
  • Materiale: Plast
  • Mærkning: CE
  • Producentens anbefalede alder: 3 år +

Yderligere information

Vægt 0,030 kg
Størrelse 5,5 × 6,8 × 3,5 cm
Aldersgruppe

,

Brand

Typer

,

Tigerspring

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross