Fremragende 4,8
SPAR 9%

Schleich Dyr - Safari bundle

360,00 kr. 329,00 kr.

Schleich Dyr

360,00 kr. 329,00 kr.

Fremragende 4,8
Et unikt sæt med fire store Safari dyr. Flotte Schleich safaridyr bundle bestående af en zebra, tiger, orangutang og giraf. Barnet kan finde inspiration i Min store bog med Dyrelyde. Her kan de både blive klogere på, hvordan forskellige Schleich dyr lyder, og hvordan de ser ud. Barnet finder måske en sammenhæng mellem dyrene i bogen og schleich-dyrene, hvilket øger deres indlæring om. Se om I kan finde schleich dyrene i bogen – peg på dem, når de er fundet. Dyr som medfølger:
  • Tiger: 13 x 3 x 6 cm
  • Zebra: 12 x 3,2 x 8,5 cm
  • Orangutang: 8 x 6 x 5,5 cm
  • Giraf: 9 x 4,2 x 17,2 cm
  • Alle Schleich-dyrene er håndmalede.
  • Kombiner med Min store bog med Dyrelyde.
Se også sættet med 6 Schleich-dyr inklusiv Min store bog med Dyrelyde.  
Schleich Dyr

360,00 kr. 329,00 kr.

Fremragende 4,8

Schleich Dyr - Safari bundle

Barnet kan finde inspiration i Min store bog med Dyrelyde. Her kan de både blive klogere på, hvordan forskellige Schleich dyr lyder, og hvordan de ser ud.

Barnet finder måske en sammenhæng mellem dyrene i bogen og schleich-dyrene, hvilket øger deres indlæring om. Se om I kan finde schleich dyrene i bogen – peg på dem, når de er fundet.

Giver anledning til, at barnet kan øve sig i at navnegive de forskellige dyr, og måske ved de allerede, hvordan flere af dyrene lyder?

Schleich dyr

De bedste lege er dem der ikke har nogle regler, nogen dagsorden eller er alt for planlagte. Når de opstår ud fra fri fantasi giver legen altid mest gennemført, den kan vare ved i timevis og der skal ikke være nogle afbrydelser. Schleich har formået at skabe en verden til børn, som de kan blive draget ind i, selv skabe deres egne lege ud fra fri fantasi og der er ikke lagt nogen dagsorden for, hvordan legen skal leges. Hver dag kan blive forvandlet til en ny fantasiverden, hvor Schleich dyrene bliver brugt på en ny måde hver gang. Det er en verden, hvor det udelukkende er på fantasiens præmisser og legen kan fortsætte ud i det uendelige.

Schleich lader dig træde ind i et univers bestående af alverdens dyr og skabninger, bl.a. de populære Schleich heste og bondegårdsdyr. I deres sortiment findes der seks forskellige temaverdener med mere end 600 individuelle figurer, som alle er håndmalede og udført i slidstærkt råmateriale. De forskellige temaverdener tilgodeser børnene på forskellige lærings- og udviklingstrin.

Håber I alle får en masse gode legeoplevelser!

 

Yderligere information

Vægt 0,278 kg
Brand

Aldersgruppe

,

Tigerspring

Typer

, ,

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross