Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Lamaze rangle - Shakin Shell rangle

79,95 kr.

Shakin Shell rangle fra Lamaze

79,95 kr.

Fremragende 4,8

Lamaze Shakin' Shells Rangle i rød/gul

Shakin Shell Rangle fra Lamaze passer perfekt til barnets lille hånd. I ranglen er der små forskellige kugler, der flytter sig rundt, når ranglen bevæges, som giver forskellige lyde. Legetøjet passer godt til det 3. tigerspring, hvor barnet stadig øver sig i at gribe ud efter sit legetøj og at give slip igen. Barnet får en forståelse af glidende overgange når legetøjet flyttes fra hånd til hånd.
  • God til at lindre ømme gummer
  • Findes også i blå/orange
  • Alder: 3 + måneder
  • Materiale: plast
Shakin Shell rangle fra Lamaze

79,95 kr.

Fremragende 4,8

Lamaze rangle. Shakin Shell Rangle fra Lamaze er skræddersyet til de små hænder som skal øve sig i at gribe fat og give slip. Indeholder små kugler, der flytter sig rundt, når ranglen bevæges.

Legetøjet er lavet af Lamaze, som er udviklet af psykologer fra Yale University med udgangspunkt i, at spædbørns udvikling foregår udfra en tretrins model. Modellen er bygget op omkring tre forskellige trin, som dit barn gennemgår, når det leger med legetøjet og udvikler sine finmotoriske færdigheder:

Se også to gode ophæng til baby på 3+ måneder:  sørøver rangle og sommerfugl rangle.

  • God til at lindre ømme gummer
  • Findes også i blå/orange
  • Alder: 3 + måneder
  • Materiale: plast
Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross