Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 76%

Shargets - Kasteleg med hajer

249,95 kr. 59,00 kr.

Kasteleg med hajer og fisk

249,95 kr. 59,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
🍃 Det bæredygtige valg 🍃 Det gælder om at 'fordre' de sultne hajer med fisk. Spillet giver anledning til at øve sig på turtagning, når barnet spiller med en voksen. Samtidig kommer barnets hånd-øje koordination på arbejde, når det skal vurdere, hvor langt, hårdt og præcist det skal kaste for at ramme de tre hajer med fiskene.
  • 🍃 Brugt - produktet har brugsspor🍃
  • Anbefalede alder: Fra ca. 2,5 år
  • 10 fisk i med tal fra 1 til 10
  • Se videoillustration
  • Hajerne er i forskellige størrelser med stærk velcro
Kasteleg med hajer og fisk

249,95 kr. 59,00 kr.

Fremragende 4,8

Kasteleg fra BS Toys - se videoillustration

Rigtig sjov kasteleg. Det gælder om at 'fordre' de sultne hajer med fisk. Spillet giver anledning til at øve sig på turtagning, når barnet spiller med en voksen. Samtidig kommer barnets hånd-øje koordination på arbejde, når det skal vurdere, hvor langt, hårdt og præcist det skal kaste for at ramme de tre hajer med fiskene. På hver fisk er der et tal, så I også kan øve tal og rækkefølgen på tallene.

  • Anbefalede alder: Fra 2,5 år
  • 10 fisk i alt
  • Se videoillustration
  • Hajerne er i forskellige størrelser med velcro
  • Se andre sjove spil

Yderligere information

Vægt 0,728 kg
Størrelse 25 × 22 × 4,5 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

,

Det Bæredygtige Valg

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross