Fremragende 4,8

Smartphone Slide to learn - Fisher Price

189,95 kr.

Fisher Price Slide to Learn Smartphone

189,95 kr.

Fremragende 4,8
Telefonen er underholdende og aktiverer baby gennem musik, lyde, farver, former og tal. De forskellige knapper vækker nysgerrigheden og fremmer forståelsen af aktion-reaktionsmønstre – nemlig at barnets handling har en effekt. Gennem de 75+ sange, lyde og melodier stimuleres desuden lytte og kommunikationsevnen og legetelefonen er derfor sjov og indbyder til masser af leg og læring.
  • Alder: 9 måneder+
  • Mål: 15,7 x 8,3 cm
  • Inkluderer 3 stk. LR44 batterier
  • Brug globusknappen til at vælge sprog: Svensk, dansk, finsk, norsk, engelsk
Fisher Price Slide to Learn Smartphone

189,95 kr.

Fremragende 4,8

Smartphone - Slide to learn, Fisher Price

Laugh & Learn®-legetøjet 2 i 1 skub og lær-smartphone fra Fisher-Price®

Den smarte legetelefon fra Fisher Price er perfekt til de mindste, som elsker at få fingrene i spændende legetøj og ting i hjemmet, der kan trykkes på og udforskes. Babyer har forståelse for omverden. De ser mønstre, som de kopierer i deres egen leg. Legetelefonen er derfor ideel til at fremme rollespil og fantasi hos baby.

Legetelefon er underholdende og aktiverer baby gennem musik, lyde, farver, former og tal. De forskellige knapper vækker nysgerrigheden og fremmer forståelsen af aktion-reaktionsmønstre – nemlig at barnets handling har en effekt. Gennem de 75+ sange, lyde og melodier stimuleres desuden lytte og kommunikationsevnen.  Legetelefonen er derfor sjov og indbyder til masser af leg, læring og bevægelse.

Fisher-Price udvikler sjovt og lærerigt legetøj i top-kvalitet til de mindste og har næsten 90 års erfaring med produktion af legetøj. Fisher Price har sit helt eget “Play Lab”, hvor 3.500 børn og 1.500 forældre, hvert år hjælper til med at teste og udvikle nyt Fisher Price legetøj.  Fisher-price har til formål at berige familiers liv, bringe glæde og hjælpe med at udvikle det enkelte barns unikke natur.

 

 

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross