Fremragende 4,8

Smoothie blender med frugter i træ

299,95 kr.

Smoothie blender m/frugter træ

299,95 kr.

Fremragende 4,8
Smoothie blender legemad i træ med tilhørende frugter fra New Classic Toys. Blenderen har interval knap, som gør legen mere virkelig. Der medfølger 5 frugter, som kan skæres over med den medfølgende kniv. Børn elsker at skære igennem velcroen i midten og høre lyden af frugterne dele sig.  Der følger desuden skærebræt, kniv, 2 kopper med "sugerør" med sættet. Sættet giver anledning til mange timers rolleleg og har alt hvad barnet behøver for at tilberede lækre smoothies.
  • Inkluderer: kiwi, jordbær, æble, banan og appelsin.
  • Æskemål: 22 x 20 x 11.5 cm
  • Godkendt fra 3 år
  • Materiale: træ
Smoothie blender m/frugter træ

299,95 kr.

Fremragende 4,8

Smoothie blender legemad i træ med tilhørende frugter fra New Classic Toys. Blenderen har interval knap, som gør legen mere virkelig. Der medfølger 5 frugter, som kan skæres over med den medfølgende kniv. Børn elsker at skære igennem velcroen i midten og høre lyden af frugterne dele sig. Der følger desuden skærebræt, kniv, 2 kopper med "sugerør" med sættet. Sættet giver anledning til mange timers rolleleg og har alt hvad barnet behøver for at tilberede lækre smoothies.

  • Inkluderer: kiwi, jordbær, æble, banan og appelsin.
  • Æskemål: 22 x 20 x 11.5 cm
  • Godkendt fra 3 år
  • Materiale: træ

Yderligere information

Vægt 1,066 kg
Størrelse 22 × 20 × 15,5 cm
Aldersgruppe

Typer

,

Brand

Gaver

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross