Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Snurretop i metal 14 cm - Moulin Roty

129,00 kr.

Snurretop i metal - Moulin Roty

129,00 kr.

Fremragende 4,8
Snurretoppen får trænet finmotorikken og sine fingrefærdigheder. Det handler nemlig om at trække pindene i midten op og presse dem ned igen, så snurretoppene drejer rundt.
  • Materialer: Metal og PVC
  • Mål: 12,5 x 14,5 cm
Snurretop i metal - Moulin Roty

129,00 kr.

Fremragende 4,8

Snurretop i metal 14 cm - Moulin Roty

Den store snurretop er god at øve sig på, fordi den kan stå selv. Den lille er mere udfordrende og kræver lidt mere tålmodighed og fingrefærdigheder at få til at snurre frit. Det giver barnet en succesoplevelse, når det lykkes dem at få snurretoppen til at dreje rundt. Samtidig er der noget magisk over snurretoppen, som både børn og voksne betages af.

Snurretoppen får trænet finmotorikken og sine fingrefærdigheder. Det handler nemlig om at trække pindene i midten op og presse dem ned igen, så snurretoppene drejer rundt. Snurretop i metal 14 cm - Moulin Roty

  • Materialer: Metal og PVC
  • Mål: 12,5 x 14,5 cm

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Brand

Aldersgruppe

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross