Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Spring Summer Kridt 50 stk. i XL Spand

99,95 kr.

Spring Summer Kridt 50 stk. i XL Spand

99,95 kr.

Fremragende 4,8

Spring Summer - Kridt 50 stk. i XL Spand

Lad kreativiteten komme til live med 50 stk. gadekridt i 10 forskellige farver. Der er nok til både fantasifulde tegninger på tavle og til udendørs brug, når der skal laves hinkeruder, løbebaner eller skabes kreative kunstværker på fliserne eller asfalten. Stavene er tykke og knækker derfor ikke så let. Perfekt til at underholde mange børn.
  • Leveres i praktisk plastbeholder med hank
  • Alder: 2 år+
  • Vægt: 10.2 kg.
Leder du efter en mindre udgave - se udvalget HER.  
Spring Summer Kridt 50 stk. i XL Spand

99,95 kr.

Fremragende 4,8

Spring Summer Kridt 50 stk. i XL Spand.

Lad kreativiteten komme til live med 50 stk. gadekridt i 10 forskellige farver. Der er nok til både fantasifulde tegninger på tavle og til udendørs brug, når der skal laves hinkeruder, løbebaner eller skabes kreative kunstværker på fliserne eller asfalten.

  • Alder: 2 år+
  • Vægt: 10.2 kg.
  • 50 stk
  • 10 forskellige farver

Yderligere information

Vægt 10,2 kg
Aldersgruppe

Brand

Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross