Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Giraf stablekopper, Byg op til 80 cm

179,95 kr.

Giraf stablekopper, Byg op til 80 cm - B Kids

179,95 kr.

Fremragende 4,8
Byg stablegiraffen op til hele 81 cm i højden, og se bolden falde gennem dens lange hals. En værdifuld leg til udvikling af finmotorik og form-matchende færdigheder. Inkluderer sammenklappelig boldform-sorteringslåg til sjov på farten.
  • 14 stabledele
  • Alder: 12+ mdr
Giraf stablekopper, Byg op til 80 cm - B Kids

179,95 kr.

Fremragende 4,8

Stable giraf stack n' drop - B Kids.

Den store stable giraf har 14 farverige, gennemsigtige stablekopper med tal og to kugler, der kan trille igennem giraffens hals, når tårnet er stablet. Børn kan bygge giraffen i rækkefølge fra 1 til 10, op til en højde på 80 cm, og derefter slippe bolden fra giraffens hoved for at se den falde gennem dens lange hals og lande nederst i stakken. Stablelegen er en værdifuld hjælp til småbørns udvikling af finmotorik, og form-matchende leg skærper også forståelsen for årsag og virkning. B Kids stable giraf inkluderer også en boldform-sorteringslåg med hammer, der kan klappes sammen og tages med overalt.

Mangler du ideer til fødselsdagsgaver, barnedåb eller barselsgaver - følg med os på Instagram

  • 14 stabledele
  • Alder: 12+ mdr
  • Emballage: 29 x1 7 x 17 cm

Yderligere information

Vægt 0,662 kg
Størrelse 29 × 17 × 17 cm
Aldersgruppe

,

Tigerspring

, ,

Typer

Brand

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross