Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Stablekasser udrykningskøretøjer - Lelin

219,00 kr.

Stablekasser udrykningskøretøjer

219,00 kr.

Fremragende 4,8
De skønneste stablekasser med puttefunktion og masser af legeværdi. Stablekasser hjælper barnet til at dyrke sin fascination af at få ting til at passe sammen. Når barnet udforsker rækkefølgernes verden (det 6. tigerspring) interesserer det sig for helheder. Barnet undersøger, hvordan de enkelte dele passer sammen og elsker at putte ting i og tage dem ud igen. De 6 køretøjer er: Brandbil, Politibil, Taxi, Skraldebil, Ambulance og en Skolebus.
  • 6 stablekasser
  • 6 forskellige køretøjer
  • Mærke: Lelin
  • Anbefalet alder: 1 år+
 
Stablekasser udrykningskøretøjer

219,00 kr.

Fremragende 4,8

Stablekasser udrykningskøretøjer

Sådanne lege er barnet instinktivt optaget af, fordi det skal hjælpe barnet til at udvikle din hånd-øje koordination. Mor og far kan stable kasserne, hvis barnet ikke kan selv endnu, så barnet kan opleve, hvordan kasserne kan skabe en større sammenhæng.  Vælt, byg og put på livet løs - det styrker alt sammen barnets  forståelse af rækkefølger. Hver kasse illustrerer hvad eller hvordan køretøjet anvendes. Eksempelvis at skraldebilen henter skraldespande, brandbilen slukker ildebrand m.v..

De skønneste stablekasser med puttefunktion og masser af legeværdi. Stablekasser hjælper barnet til at dyrke sin fascination af at få ting til at passe sammen. Når barnet udforsker rækkefølgernes verden (det 6. tigerspring) interesserer det sig for helheder. Barnet undersøger, hvordan de enkelte dele passer sammen og elsker at putte ting i og tage dem ud igen. Stablekasser udrykningskøretøjer.

De 6 køretøjer er: Brandbil, Politibil, Taxi, Skraldebil, Ambulance og en Skolebus.

  • 6 stablekasser
  • 6 forskellige køretøjer
  • Mærke: Lelin
  • Anbefalet alder: 1 år+

Yderligere information

Vægt 0,738 kg
Brand

Typer

, ,

Aldersgruppe

Tigerspring

Gaver

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross