Fremragende 4,8
SPAR 74%

Stablekok - Vilac

300,00 kr. 79,00 kr.

stablekok vilac

300,00 kr. 79,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor

Chef Stacking Toy

Klassiske og smukke stableringe i træ. Hjælper med at udvikle barnets koordineringsevne og er et glimrende valg for helt små børn, da de er enkle men udfordrende. Stableleg støtter babys hånd-øje koordination og logiske sans. Den understøtter også babys udforskning af rækkefølger, når der stables igen og igen. Stablekokken er lavet i højglanslakeret træ, som giver en smuk og glansfuld overflade, der giver gode sanseoplevelser. En klassisk og smuk stablekok til børneværelset.
  • 🍃 Brugt få gange 🍃
  • Anbefalet alder: 1 år
  • Mål: 7,5 x 17 x 7,5 cm
  • Designet af Ingela Arrhenius
  • 6 dele i alt
stablekok vilac

300,00 kr. 79,00 kr.

Fremragende 4,8

Stablekok - Vilac

Udformningen af pinden gør, at denne er en anelse lettere at stable end Rødhætte Stabledukken.

At lege med træklodser hjælper barnet med at udvikle koordineringsevne og finmotorikken, og er også en hyggelig aktivitet, de voksne kan have med barnet.

Chef Stacking Toy

Klassisk stableleg som støtter babys hånd-øje koordination og logiske sans. Den understøtter også babys udforskning af rækkefølger, når der stables igen og igen. Kokken er lavet i højglanslakeret træ, som giver en smuk og glansfuld overflade, der giver gode sanseoplevelser. Stablekok - Vilac

  • 🍃 Brugt få gange 🍃
  • Anbefalet alder: 1 år
  • Mål: 7,5 x 17 x 7,5 cm
  • Designet af Ingela Arrhenius
  • 6 dele i alt

Yderligere information

Vægt 0,320 kg
Brand

Det Bæredygtige Valg

Aldersgruppe

Tigerspring

Typer

, ,

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross