Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Stabletårn - Skipping Stones - B. Toys

148,00 kr.

stabletårn B. Toys

148,00 kr.

Fremragende 4,8
Klassisk stabletårn i flotte farver, der udvikler barnets hånd-øje koordination. De fem stableringe er naturinspirerede og er lette for de små hænder at gribe og holde om, hvilket gør dem ideelle til barnets første stableleg. Barnet kan øve sig i at stable ringene i en vilkårlig rækkefølge på pinden. Der medfølger også en top, der kan skrues af og på. Samtidig har ringene forskellige teksturer og materialer, som giver barnet en god sanseoplevelse.
  • Anbefalet alder: Fra 6 måneder
  • Mål: 23 x 16 cm
  • 7 dele i alt
stabletårn B. Toys

148,00 kr.

Fremragende 4,8

Stabletårn B. Toys

Stabletårn B. Toys. Klassisk stabletårn i flotte farver, der udvikler barnets hånd-øje koordination. De fem stableringe er naturinspirerede og er lette for de små hænder at gribe og holde om, hvilket gør dem ideelle til barnets første stableleg. Barnet kan øve sig i at stable ringene i en vilkårlig rækkefølge på pinden. Der medfølger også en top, der kan skrues af og på. Samtidig har ringene forskellige teksturer og materialer, som giver barnet en god sanseoplevelse.

  • Anbefalet alder: Fra 6 måneder
  • Mål: 23 x 16 cm
  • 7 dele i alt

Inspireret af verden omkring dem skaber B. Toys farverige kollektioner i farver og mønstre, der er helt sine egne. Lærerige, udforskende, finurlige produkter, hvor barnet kan gå på opdagelse og lege i mange timer.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross