Fremragende 4,8

Stempelsæt - Goki

69,95 kr.

stempelsæt fra goki

69,95 kr.

Fremragende 4,8
Stempelsæt fra Goki med smileys, thumps up, trekløver, og flueben. Leveres i en praktisk plastikbeholder med skruelåg. Barnet kan bruge stemplerne på forskellige overflader f.eks: lærreder, papir, pap og æsker.
  • Indeholder 7 stempler og en stempelpude med 4 farver.
  • Alder: 3 år+
stempelsæt fra goki

69,95 kr.

Fremragende 4,8

Stempelsæt - Goki

Stempelsæt fra Goki med blandt andet smileys. Leveres i en praktisk plastikbeholder med skruelåg. Barnet kan bruge stemplerne på forskellige overflader f.eks: lærreder, papir, pap og æsker.

  • Indeholder 7 stempler og et stempel med 4 farver.
  • Alder: 3 år+

Få dit barns indre kunstner frem i lyset, når de sætter prikken over iét på deres kunstværker med en lille stempelpude. Læs mere om Open-ended leg og krea-leg på bloggen.

Besøg vores Instagram for mere kreativ inspiration og ideer til legetøj til dit barn på 1,2,3 eller 4 år.

Kreativt legetøj eller open-ended legetøj kan bruges på mange måder, fordi det ikke leder til et forud defineret resultat - i stedet er resultatet afhængigt af barnet og barnets egen fantasi. Men fantasi kommer ikke af sig selv. Dét at kunne forestille sig noget, som ‘ikke er’, er en proces, der udvikles gennem barnets erfaringer og nysgerrighed. Generelt er børn nysgerrige på at bruge deres erfaringer til at undersøge nye muligheder, og det er her, at fantasien vokser.

 

 

 

 

Yderligere information

Størrelse 3,2 × 3,2 × 1,8 cm
Aldersgruppe

Brand

Typer

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross