Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 49%

Step Stones Set Ocean - bObles

349,00 kr. 179,00 kr.

Tumlesten

349,00 kr. 179,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor

🍃 Det bæredygtige valg 🍃

Step Stones Set - bObles er oplagt til sjove bevægelseslege og sansestimulering, som styrker barnets motoriske udvikling. Lav en bane af tumlestenene med rundingen opad, så barnet kan øve sig i at gå fra sten til sten. At gå på ujævne, skæve og skrå overflader kan bl.a. afhjælpe, at nogle børn ikke ender med at gå for meget på tæerne. Barnet får sikkert brug for en hjælpende hånd til at holde balancen, mens I leger 'jorden er giftig.' Det er en rigtig god og sjov leg, der styrker barnets balancesans, der er fundamentet for den motoriske udvikling.
 • 🍃 Brugt. Der må forventes brugsspor 🍃
 • Anbefalde alder 18 m+
 • Antal dele: 6 halvkugler
 • Materiale: EVA-skum
 • Mål pr. halvkugle: 11 x 5,5 cm
 • Farve: Ocean
 • Fås også som ny
 
Tumlesten

349,00 kr. 179,00 kr.

Fremragende 4,8

bObles Tumlesten stimulerer barnets taktile sans under fødderne. Især hvis barnet har bare tæer, vil han eller hun mærke den behagelige og bløde overflade. Vend Step Stones Set Ocean - bObles om til vippende sten for at udfordre barnets balance endnu mere. Den taktile sans, labyrintsansen og muskel-led-sansen danner sammen med synet barnets balance og danner fundamentet for bevægelser, så du på sigt bliver i stand til at holde balancen, orientere dig og koordinere dine bevægelser.

Alle bObles produkter er færdiggjort i hånden, og derfor er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan være en smule variation i størrelserne af bObles Tumlesten. Du kan her læse om, hvordan dine bObles produkter skal rengøres.

 • 🍃 Brugt. Der må forventes brugsspor 🍃
 • Anbefalde alder 18 m+
 • Antal dele: 6 halvkugler
 • Materiale: EVA-skum
 • Mål pr. halvkugle: 11 x 5,5 cm
 • Farve: Ocean

Yderligere information

Vægt 0,185 kg
Brand

Aldersgruppe

,

Det Bæredygtige Valg

Tigerspring

Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross