Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Alvilda - Syng sammen – De Bedste Sange med Melodier for Børn

249,00 kr.

Alvilda - Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn

249,00 kr.

Fremragende 4,8
Syng sammen fra Alvilda – De bedste sange med melodier for børn er en populær sangbog med kendte danske børnesange. Bogen er fantastisk, fordi den voksne kan støtte sig til bogens melodier. Bogen tilbyder velkendte klassikere, hvortil I kan lave fagter. Det er nemlig ekstra sjovt, når den voksne lever sig ind i sangene og laver fagter til f.eks. “Lille Peter Edderkop” eller “Hjulene på bussen. Fagter er en god øvelse for barnets motorik og koordineringsevne. Se video forneden!
  • God læseoplevelse fra 12 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • Papbog
  • 20 sider
  • 29 x 29 cm
  • OBS: Musiksymbolet på siderne kræver lidt fingerkræfter, og barnet på 12 måneder forventes ikke at kunne aktivere musikken selv.
Alvilda - Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn

249,00 kr.

Fremragende 4,8

Alvilda - Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn

Sang, musik og bevægelse er stimulerende for barnets sproglige udvikling. Børnesangene indeholder rim, som skaber lydlig opmærksomhed hos barnet, hvilket er godt for den sproglige udvikling, fordi barnet bliver opmærksom på ordenes lyde. Bogen er dejlig stor, og den er let at være sammen om. Barnet elsker at høre sine forældres stemmer, og når I synger sammen skaber det ro og nærvær.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️ Alvilda - Syng sammen – De bedste sange med melodier for børn

Produktet er ikke sikkerhedsgodkendt til børn under 3 år. DearBaby anbefaler, at børn altid læser bogen sammen med en voksen.

Vidste du at:

Alvilda er sammensat af de to oldnordiske ord "alf" og "hildr" som betyder "alf/elver" og "slag/kriger", dermed betyder Alvilda elverkriger. Navnet blev givet til en dansk sagnsprinsesse, som bliver pirat og gør de danske farvande usikre. Hun bliver senere Danmarks dronning.

Prinsesse Alvildas fortælling og navnets betydning repræsenterer forlaget Alvilda og deres eventyrlige udgivelser rigtig godt. Bøgerne opfordrer til læring, kreativitet og eventyr.

Forlaget Alvilda blev grundlagt i 2009 og er et søsterforlag til Forlaget Modtryk, som har udgivet almindelige bøger i mere end 50 år. Alvildas forlag ligger i København.

Yderligere information

Vægt 1,100 kg
Brand

Typer

Tigerspring

Aldersgruppe

,

Bøger

Billedbøger, Interaktive bøger, Lydbøger

Gaver

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross