Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:
SPAR 29%

Taktil bold Ø 12 - Gul, TickiT

69,95 kr. 49,95 kr.

Taktile bolde gul - TickiT

69,95 kr. 49,95 kr.

Fremragende 4,8
De taktile bolde fra TickiT har forskellige overfalder og strukturer, som stimulerer barnets taktile sans. Boldene kan bruges allerede fra 10 måneder, hvor I triller med boldene. Senere vil barnet elske at kaste med boldene og I kan øve griberefleksen. Boldene lægger op til masser af bevægelse. Kaste- og gribeleg styrker barnets kropsbevidsthed, den logiske tænkning og øver barnets hånd-øje koordination.
 • Findes i 6 forskellige farver med forskellige strukturer
 • Kan købes som komplet sæt af 6 bolde
 • Producentens anbefalede alder: fra 10 måneder
 • Mål: Ø 10 - 12 cm
 • Se flere TickiT produkter her
 
Taktile bolde gul - TickiT

69,95 kr. 49,95 kr.

Fremragende 4,8
Understøt barnets sanser med bløde bolde fra TickiT

De 6 bløde bolde fra TickiT har forskellige overfalder og strukturer, som stimulerer barnets taktile sans.

Boldene er idelle til børn allerede fra 10 måneders, hvor I triller med boldene. Fra 24 måneder vil barnets elske at kaste med boldene og I kan øve griberefleksen. Boldene lægger op til masser af bevægelse. Kaste- og gribeleg styrker barnets kropsbevidsthed, den logiske tænkning og øver barnets hånd-øje koordination. Understøt den taktile sans

 • Sælges seperat – vælge mellem 6 forskellige strukturer
 • Prisen er pr. stk
 • Producentens anbefalede alder: 10 måneder
 • Mål: Ø 10 - 12 cm
 • Kan købes som komplet sæt af 6 bolde
 • Se flere TickiT produkter her

Understøtter barnet personlige og fysiske udvikling, samt forståelse for farver og tekstur.

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross