Fremragende 4,8
Produktet er godt for barnets:

Tender Leaf - Cafesæt

899,00 kr.

Tender Leaf - Cafesæt

899,00 kr.

Fremragende 4,8

Tender Leaf - Cafe-sæt

Kaffebar legecafé med masser af tilbehør, der inviterer til kreativ leg for 2 eller flere børn. Her kan børnene lege, at brygge en kop te eller en cappuccino ved hjælp af forskellige kapsler, servere en panini, sandwich eller bagværk. 40 stykker tilbehør er inkluderet i dette luksussæt, der opfordrer til kreativ historiefortælling. Bæredygtigt og etisk fremstillet af massivt gummitræ og krydsfiner i topkvalitet og smukke farver. BEMÆRK: Denne varer er en bestillingsvarer og tages derfor ikke retur. Leveringstiden kan være længere end normalt. Skriv til os på chatten eller info@dearbaby og hør nærmere vedrørende leveringstiden, da leveringstiden kan variere.
  • Materiale: Træ
  • Produkt: 50,2 x 13,5 x 27,2 cm
  • Emballage: 51,7 x 15,8 x 30,7 cm
  • Alder: 3-5 år
Tender Leaf - Cafesæt

899,00 kr.

Fremragende 4,8

Tender Leaf - Cafesæt

Tender Leaf skaber trælegetøj, der taler til børns fantasi. Og er fremstillet til at holde til et helt liv fyldt med leg og kærlighed.

Produktdesignet stræber efter at være lærerigt gennem leg. Det opmuntrer alle børn til at være sig selv, vokse med selvtillid og have det sjovt!
Høje standarder og retningslinjer sørger for, at hvert enkelt produkt produceres etisk forsvarligt, bæredygtigt og sikkert. Så de opfylder de høje, europæiske standarder. Den familiedrevne, indonesiske fabrik opererer med høje standarder for uddannelse og respekt for medarbejdere. De giver beskæftigelse til hundredvis af lokale landsbyboere. Produktmaterialerne er fremstillet af statsgodkendt tømmer fra brugte gummitræer, som tilmed genplantes. Krydsfineren er FSC-certificeret. Emballagen inkluderer genbrugspap og papir. Det sidste trin i processen er strenge tests for at overgå de internationale sikkerhedsstandarder for legetøj.

Spielwarenmesse Toy Award, PreSchool 3-6 år, nomineret
Junior Design Awards 2020, bronzemedalje for bedste legetøjsdesign 3-5 år.

  • Indholder: Panini brødrister, 5 kaffekapsler i forskellige farver, 2 drejeknapper, mælkekande, damptud, 2 kopper, 2 underkopper, 1 grydelap, kniv, gaffel, ske, sukkerknalder, kakaobøtte, toppings, 3 teposer i stof, 1 sandwich, 2 panini, 3 kager og 2 cupcakes.

Tender Leaf - Cafesæt

Yderligere information

Brand

Aldersgruppe

Gaver
Typer

,

Produktet er godt for barnets:

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross