Fremragende 4,8
SPAR 79%

Tickit - Silver sensory reflective balls Spejlbolde

379,00 kr. 79,00 kr.

Tickit spejlkugler

379,00 kr. 79,00 kr.

Fremragende 4,8
Brugt - der må forventes brugsspor
🍃 Det bæredygtige valg🍃 De sensoriske spejlbolde fra Tickit fremmer udforskning og sensorisk leg samt styrker de motoriske færdigheder. Boldene i rustfri stål giver barnet mulighed for at gå på opdagelse i sit eget spejlbillede. Selvom barnet endnu ikke ser spejlbilledet som sig selv, vil det være optaget af ansigtet i kuglerne, som kigger tilbage. Boldene er idéelle til at kravle/krybe efter, og motiverer barnet til retningsskift på sit maveleje, som styrker barnets kropskerne.
  • 🍃 Brugt - der må forventes brugsspor 🍃
  • En favorit i DearBaby konceptet
  • Medlemspris: fra 219 kr. (Bliv medlem)
  • Inkluderer 4 stk
  • Størrelse i diameter: 6 cm, 8 cm, 10 cm og 15 cm
  • Godkendt fra 0+ måneder
  • Produceret i let rustfrit stål og er derfor ikke tunge for det lille barn at håndtere
Tickit spejlkugler

379,00 kr. 79,00 kr.

Fremragende 4,8

Tickit - Silver sensory reflective balls Spejlbolde

De reflekterende spejlbolde fra Tickit giver barnet et “strakt” billede af virkeligheden med vidvinkel. Barnet fascineres af sit spejlbillede på samme måde, som det fascineres af imitationer. Samtidig finder barnet en tryghed i visualiseringen af ansigter. Man vil opleve barnet studere sig selv, sine omgivelser og skubber til boldene. Bruges boldene fra kravlealderen kan I med fordel afgrænse et område, så boldene ikke triller for langt væk. Boldene motiverer barnet til retningsskift og øver barnet i krydsbevægelser. Bevægelserne stimulerer muskel- og ledsans og styrker hofte-og ryg.

Når I triller boldene fra Tickit mellem hinanden trænes øje-hånd koordination, visuel tracking og logisk sans.

Tickit - Silver sensory reflective balls Spejlbolde

Yderligere information

Vægt 0,572 kg
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring

,

Det Bæredygtige Valg

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross