Fremragende 4,8

Toothpick Bear 55 cm

249,95 kr.

toothpick teddy

249,95 kr.

Fremragende 4,8
Toothpick Bear passer perfekt til det lille barns favn med sin bløde krop og sine lange lemmer. Bamsen har et skønt moderne design og er en super sød nytolkning af den klassiske Bamse. Den har et rart udtryk med sine brune øjne og en flot brun næse. Hvis du spørger os - den sødeste bamse til det lille barn. Toothpick Bear bliver uden tvivl en trofast følgesvend for det lille barn i vuggestuen.
  • 55 cm. fra hoved til fod
  • vaskbar overflade
toothpick teddy

249,95 kr.

Fremragende 4,8

Toothpick Bear 55 cm fra Grund bliver uden tvivl en trofast følgesvend for det lille barn i vuggestuen. Bamsen har en vaskbar overflade.

Toothpick Bear passer perfekt til det lille barns favn med sin bløde krop og sine lange lemmer. Bamsen har et skønt moderne design og er en super sød nytolkning af den klassiske Bamse. Den har et rart udtryk med sine brune øjne og en flot brun næse.

  • 55 cm. fra hoved til fod
  • Producentens anbefalede alder 1+

Toothpick har en slank, blød krop og moderne design med et sødt udtryk, perfekt til enhver generation af bamseelskere!
Toothpick kan overfladevaskes for nem rengøring og er egnet til børn af alderen 1+.

Yderligere information

Vægt 0,400 kg
Gaver

,

Brand

Aldersgruppe

, ,

Typer

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross