Fremragende 4,8

Toy 2 track connectors - Basic Pack - Large 33 dele

499,00 kr.

Toy 2 track connectors

499,00 kr.

Fremragende 4,8

Forbind og kombinér dine byggeklodser og togbaner

Forbind legetøj fra DUPLO®, BioBUDDi og lign. med trætogbaner fra BRIO®, Ikea og flere. Track-Connectors er geniale, fordi de forlænger levetiden og legeværdien af legetøj, som du allerede har. Byg en by med togbaner, som kører over, under og gennem byggeklodserne. Dette stykke legetøj har vores varmeste anbefalinger ❤️
  • Farve: sort
  • Antal dele: 33 (24 Basic, 5 double 'female', 3 double 'male', 1 intersection)
  • Togbane byggeklodser er ikke inkluderet.
Toy 2 track connectors

499,00 kr.

Fremragende 4,8

Toy 2 track connectors

Byg en by med togbaner, som kører over, under og gennem byggeklodserne.

Sjovt og lærerigt fra barnet er 2 år. Men da legetøjet indeholder smådele bør der leges under opsyn.

Forbind og kombinér dine byggeklodser og togbaner

Har du og dit barn brug for at opgradere sværhedsgraden, når I bygger togbaner i stuen? Så har I brug for sættet med Track Connecters.

Forbind legetøj fra DUPLO®, BioBUDDi og lign. med trætogbaner fra BRIO®, Ikea og flere. Track-Connectors er geniale, fordi de forlænger levetiden og legeværdien af legetøj, som du allerede har.

Toy 2 track connectors - Basic Pack - Large

  • Farve: sort
  • Antal dele: 33 (24 Basic, 5 double 'female', 3 double 'male', 1 intersection)
  • Togbane byggeklodser er ikke inkluderet.

Yderligere information

Vægt 0,350 kg
Brand

Aldersgruppe

Gaver
Typer

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross