Fremragende 4,8

Traktor med dyr - Happy Baby

289,00 kr.

Happy Baby Legetøjs Traktor Med Vogn Og Dyr

289,00 kr.

Fremragende 4,8
Hjælp bondemanden med at sætte dyrene op i ladet. Når dyrene er på plads, begynder dyrene at sige lyde og bondemanden begynder at synge. Tryk på skorstenen og oplev traktoren suse henover gulvet. God kvalitet i robust plast.
  • Alder: 1 år+
  • Høj legeværdi fra 16 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • Figurer: 1 landmand + 5 dyr
  • Kræver 3 stk. AA batterier (inkluderet)
Happy Baby Legetøjs Traktor Med Vogn Og Dyr

289,00 kr.

Fremragende 4,8

Traktor med dyr - Happy Baby

Tryk på skorstenen og traktoren begynder at køre med forlygterne tændte. Hjælp barnet med navnene på alle de forskellige dyr. Det styrker deres sproglige udvikling.

Sig hej til bondemanden og alle hans dejlige dyr!

Hjælp bondemanden med at sætte dyrene op i ladet. Når dyrene er på plads, begynder dyrene at sige lyde og bondemanden begynder at synge med. Tryk på skorstenen og oplev traktoren suse henover gulvet. Traktor med dyr - Happy Baby.

  • Alder: 1 år+
  • Høj legeværdi fra 16 mdr. (Testet gennem DearBaby)
  • Figurer: 1 landmand + 5 dyr
  • Kræver 3 stk. AA batterier (inkluderet)

Yderligere information

Vægt 0,936 kg
Brand

Aldersgruppe

,

Tigerspring

Typer

DU SYNES MÅSKE OGSÅ OM

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross